Sorlak´s formål:

 1. Sorlak skal blive mere fremtræde i sociale medier og hos medlemmerne

  Til generalforsamlingen blev det besluttet, at i de kommende 2 år, skal der arbejdes på branding af Sorlak på de sociale medier, på både Facebook, Instagram, Podcast og TikTok. Man regner med at man automatisk får flere medlemmer ved at gøre det, derfor behøves der ikke aktivt lede efter nye medlemmer.

  Under generalforsamlingen udtrykte de eksisterende medlemmer et ønske om at blive mere involveret i Sorlak aktiviteternes forløb i løbet af året, derfor blev det besluttet at man skal gøre netop det.

 2. Sorlak skal skabe mere debat hos borgerne

  I generalforsamling blev der forslået at Sorlak skal få sig sit eget podcast, så både medlemmer og borgerne kan få sig et bedre indblik i de forskellige aktiviteternes forløb.

  Bestyrelsesmedlemmerne forestiller sig at få sig et lille studio, hvor man kan invitere projektledere, til optagelse af podcast med diskussion om forskellige emner.

  Podcast gæster forestilles til enten at være forskellige borgere, eller projekt-, og kursusledere der kan dele viden om indholdet af kurser, og projekterne.

 3. Samarbejde mellem Sorlak og Sukorseq

  Til generalforsamlingen tilbød Sukorseq et samarbejdsforslag, som Sorlak tog godt imod, derfor blev det besluttet at det skal udarbejdes officielt videre på.

  Det tætte samarbejde med medarbejderne på fritidsklubberne, vil gøre at der kan skabes flere aktiviteter til børn og unge.

 4. Selvmordsforebyggelse

  Sorlak har de sidste par år arbejdet med selvmordsforebyggelse, derfor beslutter at forlænge det til de kommende to år.

  Målet er at selvmordsforebyggelseskurserne skal afholdes i flere grønlandske byer langs kysten.

 5. Flere projekter for børne & unge i Grønland

  Selvom formålet er selvforklarende, vil Sorlak understrege at der fortsat skal arbejde med projekter for børn og unge i Grønland.

  Man skal tage hensyn til medlemmernes projektforslag, og ønsker under generalforsamlingen til fremtidige projekter. Bestyrelsesmedlemmerne får dermed også mulighed for at skabe og udføre egne projekter.